Pages

Followers

Saturday, July 17, 2010

x boleh tiduurr...tolong...

salam..mmg aku dh lama x update blog..kadang2 dh lupa..aku rupenyer..ade blog..huhuhu..mlm ni..aku x leh tido..sbb tu le..blh gak nk update..tp mslh nyer x de gak isu2 yg perlu nk dibangkitkn sgt pun...neway..aku skang dh sebulan kt gua musang ni..x sabarrs nye nk blk..terlalu lama duk dlm gua ni..rs nk kuar nk gak tgk dunia luar,,tp sebenarnye x le seteruk yg disangkakn sgt..ok gak..lh..huhuhhuh..

4 comments:

  1. Kenapa x leh tido ??
    Buat cam Mr Bean. cari pic kambing yg banyak2 tu
    lepastu kira ... hikhikhik

    ReplyDelete
  2. huhuhu..x de pic ..kambing...pic musang ade ler..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    ReplyDelete
  4. tima kasih ats nasihat anda..semoga kita sume..dirahmati n diberkati Nya...Amin...

    ReplyDelete